SOEK voor kandidaten

SOEK zoekt het best passende bedrijf voor jou als kandidaat in de Civiele Techniek. Wat jij wilt, staat bij ons voorop. Wij denken actief met je mee en geven je gericht carrière advies om de juiste volgende stap voor jou te realiseren.

SOEK voor Werkzoekenden

Wij denken en werken actief met je mee aan jouw volgende carrièrestap in de Civiele Techniek. Wij gaan voor het perfecte bedrijf dat bij jou past.

Heb je eerst nog behoefte aan loopbaanadvies om meer duidelijkheid te krijgen in wat je wilt? Dan nemen we de tijd om uit te zoeken wat je talenten, ambities en wensen zijn. We adviseren over je carrière en gaan vanuit jouw wensen op zoek naar dé werkgever die daar perfect op aansluit. We kijken onder andere naar de core business, kernwaarden en de bedrijfscultuur. Daarbij streven we naar een klik tussen jou en je toekomstige werkgever.

Niet alleen wij, maar ook de organisaties waar wij mee samenwerken, bouwen aan een duurzame relatie. Dat betekent dat je direct een dienstverband krijgt en dat werkgevers jou op je kwaliteiten waarderen, je talenten willen benutten èn dat ze graag in jou - en jullie gezamenlijke toekomst - investeren. Nu, bij de start en op langer termijn.

Weet je al wat je wilt, maar dat nog niet kunnen realiseren? Of heb je jouw toekomstbeeld nog niet helemaal scherp? Wij zijn onafhankelijk in de markt. Dat betekent dat wij een brede kijk hebben op de mogelijkheden om jou te bemiddelen naar de juiste werkgever in de civiel technische branche. Wij helpen jou graag bij het nemen van je volgende carrièrestap.