Diensten

SOEK is dé website voor het kenbaar maken van uw organisatie binnen hét netwerk van civieltechnisch personeel. SOEK trekt alle unieke civieltechnisch geschoolde bezoekers aan die kennis willen opdoen over de sector. Deze bezoekers zoeken naar bedrijfsinformatie, vacatures, informatie over werken en leren of zijn gewoonweg nieuwsgierig naar de civieltechnische sector.

Platform van SOEK.

Met onze jarenlange ervaring in de (civiel)technische branche kennen wij de markt door en door. Weten we hoe het spel van werving en selectie wordt gespeeld en zien we dat lucratief commercieel belang leidend is geworden. Daardoor blijven er bemiddelingskansen liggen en draait het allang niet meer om de allerbeste match.

Met platform SOEK brengen we daar verandering in. Gaan we doen waar we in geloven: werkgevers én werknemers matchen. de juiste persoon op de juiste plek. Ieder bedrijf krijgt de ruimte om zijn meerwaarde voor werknemers optimaal te presenteren. En iedere werkzoekende krijgt een compleet beeld van werkgevers die goed aansluiten. Zeg maar dag tegen gebaande paden en torenhoge tarieven. Neem afscheid van afhankelijkheid en gevestigde orde. Het is tijd voor het werven van medewerkers die geloven in wat u gelooft. Tijd voor de juiste persoon op de juiste plek. Tijd voor een andere aanpak. Omdat arbeidsbemiddeling in de (civiel)technische branche anders moet en beter kan, schoppen we heilige huisjes omver. Gaan we voor baanbrekende SOEKresultaten. U ook?

‘Hire people who believe in what you believe’: met ons platform SOEK je om te vinden

U kunt uw bedrijf in de etalage zetten en uw bedrijfsgegevens aanpassen, films en/of foto’s toevoegen, gegevens van de bedrijfscultuur toevoegen, maar vooral uw openstaande vacatures kenbaar maken aan de juiste doelgroep. Één plek voor stagiaires of afstudeerders is gratis te plaatsen, waarmee de eerste stap al is gezet naar een open-source netwerk. De enige voorwaarde is dat u een login heeft bij SOEK. Om een login aan te maken neemt u hier contact op met SOEK.

Om gebruik te maken van de middelen om de doelgroep te benaderen dient u contact op te nemen met SOEK. U kunt daarna met een inlog en een activiteitenpakket uw vacatures kenbaar maken en gebruik maken van het netwerk van SOEK met de juiste doelgroep.

Bent u niet aangesloten op het netwerk, dan bent u wel zichtbaar op het platform maar kunt u niet profiteren van het netwerk waarmee u uw doelgroep direct kunt benaderen. Om een login aan te maken neemt u hier contact op met SOEK.