Van Wijk Nieuwegein

Over de organisatie

Specialisaties Van Wijk Nieuwegein

Samen met De Rooij Wegenbouw, Schijf Bronbemaling, Groen Recycling Nieuwegein en Van Wijk Groen vormt Van Wijk Nieuwegein een innovatieve partner die meedenkt in optimalisatie van ontwerp en uitvoering, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Van Wijk Nieuwegein is onderdeel van ReintenInfra BV. Van Wijk Nieuwegein staat voor toegevoegde waarde richting opdrachtgevers in alles wat we doen. Hierin staan de wensen van onze opdrachtgevers centraal. Dit is de basis van ons integraal werken binnen het wegenbouwkundige, civiel- en cultuurtechnische segment. Hierin willen we niet de grootste zijn, maar wél de beste. En de gezelligste!

Beton, niets is wat het lijkt.

Een van onze hoofdactiviteiten is het ontwerpen en bouwen van bruggen. Het ontwerp verzorgen wij in combinatie met gerenommeerde ingenieursbureaus. In deze samenwerking nemen wij tevens de ontwerpcoördinatie voor onze rekening. Daardoor kunnen wij goed inspelen op technische mogelijkheden in combinatie met de wensen van de opdrachtgever. Ook kunnen wij de bouwkosten dan zo laag mogelijk houden. De divisie Beton- en Waterbouw kan werken zowel op een deelgebied, als integraal aanpakken. Wij doen dit door al vroeg in het proces advies te geven over een project. Vervolgens verzorgen wij de voorbereiding en realisatie en voorzien desgewenst in het onderhoud. Wij werken daarbij met een flexibele planning, afgestemd op onze opdrachtgevers. Onze medewerkers zijn breed inzetbaar en hebben de kennis en kunde in huis om veel én diverse klussen te klaren. Met als resultaat een hoge kwaliteit van de gerealiseerde werken.

Grond- en Wegenbouw

Van Wijk Nieuwegein is een in Midden-Nederland opererend aannemingsbedrijf, dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van civieltechnische werken. Wij zijn in staat projecten integraal te realiseren: van ontwerp en aanleg tot onderhoud en renovatie. En uiteraard realiseren wij ook (deel)projecten vanuit een van onze vakgebieden.

Sloop en sanering

Van Wijk Nieuwegein heeft deskundige medewerkers in huis om complete bodemsaneringen uit te voeren. Ook voor het ontmantelen van gebouwen en kunstwerken. Slopen heeft in deze tijd een andere betekenis gekregen, reststoffen worden omgezet naar grondstoffen. We vertellen u er graag meer over.

Werken bij

Van Wijk Nieuwegein is een regionale speler in de omgeving van Utrecht. Beton- en Waterbouw, grond- en wegenbouw én asbest en saneringswerk. Van Wijk Nieuwegein is van vele markten thuis. Wij zijn in staat projecten integraal te realiseren, van ontwerp en aanleg tot onderhoud en renovatie. Dit doen wij met onze eigen vakmannen en vrouwen. Een groeiende organisatie met mooie diverse projecten in en rondom Utrecht, gerealiseerd door een enthousiast en ambitieus team. Wil jij graag iets toevoegen aan ons mooie bedrijf, laat het ons weten! 

Alhoewel wij zelfstandig opereren hebben wij het voordeel van groot bedrijf. Als bedrijf binnen de moederorganisatie ReintenInfra kennen wij de voordelen van schaalgrootte, maar koesteren ons ‘eigen’ DNA en ReintenInfra een familiebedrijf is, dat voel je. De lijntjes zijn kort en de connecties zijn informeel. Een prettige werksfeer met waardering en een pleziertje op zijn tijd. Als werknemer bij de dochter ondernemingen heb je de intimiteit van een klein bedrijf, maar de voordelen van een groot bedrijf. Bij ReintenInfra geloven we in de kracht van de mens. Iedereen die wil, krijg bij ons een kans. Door de combinatie van de dochterondernemingen in één overkoepelend bedrijf, zijn er tal van mogelijkheden. Wil je toch een andere richting op dan je voorheen deed of verhuis je naar een andere stad, dan is het ook mogelijk om te veranderen van dochteronderneming.

VITALITEIT
Een vitale medewerker is onze wens, iedereen gezond naar de pensioengerechtigde leeftijd het doel. Dat gaat niet vanzelf. Natuurlijk hebben wij de mogelijkheid van een zit-stawerkplek, maar ook zorgen wij voor lichaamsbeweging binnen onze organisatie. Zo hebben wij diverse sportieve zaterdagen  per jaar, kennismaken met een wellicht voor jou nieuwe sport. Daarnaast hebben wij een fietsplan en een fit plan. Een op maat gemaakt programma met personal training. 

EEN SCHONE WERELD IN 2050
In 2017 heeft ReintenInfra de Sustainable Development Goals (SDG’s) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen omarmd. Hierin mogen wij onszelf een koploper noemen  Zes van de  SDG’s hebben wij centraal gesteld en op basis van deze doelstelling onze route uitgestippeld naar een schone wereld in 2050, maar natuurlijk liever veel eerder.  Inmiddels zijn er vele stappen gezet in duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Toelichting hierover vindt u op Rentmeester2050.nl

ReintenInfra heeft 2050 als stip op de horizon gesteld. Wij moeten zorgvuldig beheren waar volgende generaties de vruchten van gaan plukken, net als een rentmeester dat vroeger deed. Ons programma noemen we daarom Rentmeester2050. Ons beleid is gestoeld op de verwezenlijking van de centrale  thema’s binnen ReintenInfra en binnen de branche. Met als basis, heel belangrijk, omdenken. Zo is de muur van ons pand in Borne opgebouwd uit gebruikte stoeptegels. Niets is immers onmogelijk.

De route naar een schone wereld hebben wij vormgegeven middels drie zogenaamde zuilen; Bewust2050, Vitaal2050 en Schoon2050. Bewust2050 kent onderwerpen als veiligheid, leiderschap en innovaties. Binnen het Vitaal2050 programma, staat de mens bij ReintenInfra centraal, gezondheid in de breedste zin van het woord. Tenslotte Schoon2050, verduurzaming van ons materieelpark en zorgvuldige afbouw van fossiele stoffen. Elk jaar stellen we doelen, maken een routekaart en geven de resultaten weer. Alles voor een schone wereld voor nu en voor later.

Kortom, wat kun je verwachten als je bij Van Wijk Nieuwegein gaat werken? Naast de marktconforme arbeidsvoorwaarden, een collegiale informele werksfeer met focus op vitaliteit en duurzaamheid, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een richting die jij wil. Denk je dat je bij ons past? Dan maken wij graag kennis met jou!

 

In de media

Alle kantoorlocaties

Van Wijk Nieuwegein

Nieuwegein
2 Vacatures
Nieuwegein
51 - 200 werknemers