Kanters

Over de organisatie

Kanters is specialist op het gebied van afvalwatertechniek. Daardoor kunnen opdrachtgevers op ons rekenen bij het plaatsen, onderhouden en renoveren van gemalen. Als praktische kennispartner doen we dat in de breedste zin van het woord: van ontwerp en engineering tot en met installatie, realisatie, renovatie en onderhoud. We zeggen namelijk niet zomaar dat we buitengewoon technisch zijn.

Een schone en veilige leefomgeving lijkt een vanzelfsprekendheid. Maar extreme buien of langdurige droogte als gevolg van klimaatveranderingen dagen ons onverminderd uit. De duurzame afvoer en berging van (afval)water binnen een circulaire economie speelt daarbij een belangrijke rol.

Gemeenten en waterschappen nemen hier hun verantwoordelijkheid in. Maar ze bezitten vaak niet de specialistische kennis en vaardigheden die daarbij onontbeerlijk zijn. Een praktische kennispartner die over de juiste technieken, competenties en ervaring beschikt, is dan ook noodzakelijk om hen alle zorgen uit handen te nemen. Nu én in de toekomst.

Als specialist op het gebied van afvalwater en gemalen staan we onze opdrachtgevers daarom bij in de breedste zin van het woord: van ontwerp en engineering tot en met installatie, realisatie, renovatie en onderhoud. We zeggen namelijk niet zomaar dat we buitengewoon technisch zijn.

KENNISGEBIEDEN

Onze kennisgebieden zijn divers, maar ons uitgangspunt is altijd hetzelfde. We doen er namelijk alles aan om de levensduur van de gemalen van onze opdrachtgevers te verlengen en (toekomstige) kosten te reduceren. Daarbij maken we onderscheid tussen installeren, renoveren en onderhouden.

Afvalwatertechniek is grofweg onder te verdelen in werktuigbouwkundige, elektrotechnische, besturingstechnische en civieltechnische aspecten. Op al die terreinen zijn we bij Kanters thuis. We kennen de beschikbare merken en technieken, en weten precies waar we op moeten letten bij de toepassing ervan.

U heeft het meeste profijt van onze kennis als we het complete traject van een rioleringsproject verzorgen. Daarbij ondersteunen en adviseren we onze opdrachtgevers op alle vlakken: van ontwerp en engineering tot en met installatie, realisatie, renovatie en onderhoud.

Werken bij

Kanters is een familiebedrijf waarbij jij centraal staat. We zijn gevestigd in Veghel waarbij we met een team van 65 man ons bezig houden binnen drie disciplines, namelijk Infra – Riooltechniek – Panelenbouw.

Onze hoofddiscipline is Riooltechniek. Binnen de riooltechniek zijn we niet meer uit de markt weg te denken. We zijn met name sterk in ons onderscheidend vermogen als het gaan om flexibiliteit, snelheid en kwaliteit wat over alle disciplines heen gaat, dit maakt ons uniek!

Wij bieden jou een informele werkomgeving in een project georiënteerd en snelgroeiend bedrijf. Een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Naast deze boeiende baan vinden wij het erg waardevol als jouw ambitie en persoonlijke ontwikkeling blijft groeien zodat jij op termijn ook de volgende stap kan maken in het bedrijf. Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers door middel van cursussen en opleidingen en vinden dat groei in kennis altijd ten goede komt van de organisatie.

Wij zijn een bedrijf waar zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd is. Wij vinden het waardevol om mensen te belonen voor hun werk dat zij verzetten.

In de media

Alle kantoorlocaties

Kanters (Veghel)

Veghel
4 Vacatures
Veghel
51 - 200 werknemers