J. van Esch

Over de organisatie

Buiten zit bij ons van binnen. Daarom zien wij kansen voor aanleg, onderhoud en verduurzaming van buitenruimten. Dat doen we al sinds 1962 in ons familiebedrijf dat inmiddels geleid wordt door de derde generatie. Duurzaamheid, veiligheid, maatschappelijke betrokkenheid en investeren in langetermijnrelaties met onze klanten, partners en leveranciers zijn hierbij onze kernwaarden.

Familiebedrijf JvESCH is totaal-aanpakker van buitenruimten voor overheden, bedrijven en instellingen. Wij zijn actief op alle gebieden waar groen, bomen, sport, infra, sloop, sanering, grond- en reststoffen mee gemoeid zijn. We hebben daarvoor 120 deskundigen én alle benodigde machines in huis. JvESCH is specialist in integrale projecten waar al onze disciplines samenkomen.

Bedrijfsbureau

Ons centrale Bedrijfsbureau vormt de spil binnen JvESCH. Alle collega’s binnen het bedrijfsbureau hebben hun eigen specialisme, wat samen zorgt voor een complete scope van kennis en kunde. Normaliter handelt JvESCH vanuit het bestek en de inkoopvoorwaarden, maar bij contractvormen waar we zelf invloed kunnen uitoefenen op de invulling, hebben we de ruimte om onze meerwaarde voor onze klant te tonen door bijvoorbeeld extra in te zetten op omgevingsmanagement, (door ons geïnitieerde) communicatie met stakeholders en extra initiatieven op gebied van veiligheid of duurzaamheid.

We willen voorop lopen in de ontwikkelingen en technieken binnen onze markt en binnen contractvormen van de toekomst. Onze kracht en uitdaging zit in ons onderscheidend vermogen en onze toegevoegde waarde op deze punten. De klanten van JvESCH zijn op zoek naar partnership én naar voor hen de economisch voordeligste samenwerking. Door onze interne expertise al in een vroeg stadium intern te bundelen, kunnen wij onze klant ontzorgen én dat stapje meer bieden.

GROEN

Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp, uitvoering en onderhoud van alle soorten groenvoorziening. Of het nu gaat om de aanleg van groen in openbare ruimte, of het maaien van bermen, sloten en gazons: onze medewerkers staan voor u klaar. Ook voor landschapsinrichting, een beplantingsplan, onkruidbestrijding of vegen is JvESCH uw partner in de buitenruimte.

BOMEN

Het team van JvESCH heeft alle kennis en kunde in huis op gebied van boomverzorging en adviseren u graag over het (ver-)planten, snoeien, rooien, groeiplaatsverbetering en inspecties voor bijvoorbeeld boomveiligheid en -vitaliteit.

SPORT

Wij zijn u graag van dienst bij de aanleg, het renoveren of het onderhoud van uw sportaccommodatie. We zijn thuis op het terrein van voetbal, tennis, korfbal, hockey en golf, en verzorgen terreinen van zowel kunstgras als natuurgras. Afhankelijk van uw wensen krijgt u een passend advies en stellen we een dienstenpakket op maat om uw sportpark in topconditie te krijgen en te houden.

INFRA

De aanleg, het onderhoud en het beheer van infrastructuur is het vakgebied van JvESCH. Wij kunnen voor u alle grond-, riolerings- en verhardingsactiviteiten verzorgen. Ook asfalteren doen we in eigen beheer, samen met AVC Asfalt. Jaarlijks realiseren onze vakmensen klein- en grootschalige projecten met een complete bovengrondse en ondergrondse infrastructuur.

SLOOP & SANERING

Een team aan vakmensen, een zeer modern machinepark en beschikking over alle benodigde certificering maken het voor JvESCH mogelijk om alle werkzaamheden op gebied van sloop en sanering van begin tot eind in eigen beheer uit te voeren. JvESCH kan dan ook ten alle tijden kennis, kunde en betrouwbaarheid garanderen.

GROND EN RESTSTOFFEN

Zowel voor de levering als voor de afvoer van grond- en reststoffen kunt u JvESCH inschakelen. Door de ideale ligging van ons terrein in Tilburg, een uitgebreid wagenpark met vrachtwagens en opleggers en een grote diversiteit aan containers in eigen beheer, kunnen we u in en rond Tilburg zeer snelle levertijden garanderen.

Werken bij

WAT BIEDEN WIJ JOU:

  • Een prettige werksfeer binnen een toonaangevend familiebedrijf.
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris en een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een financieel gezond bedrijf.

In de media

Alle kantoorlocaties

J. van Esch (Cromvoirt)

Cromvoirt

J. van Esch (Tilburg)

Tilburg

J. van Esch (Breda)

Breda

J. van Esch (Best)

Best

J. van Esch (Nijmegen)

Nijmegen
8 Vacatures
Cromvoirt
51 - 200 werknemers