Dusseldorp Infra

Over de organisatie

Dusseldorp ISM heeft vestigingen verspreid over het noorden, midden en oosten van Nederland. Van hieruit zijn wij actief in de wegenbouw, sloop en milieutechniek voor gemeentes, woningcorporaties, waterschappen, nutsbedrijven, ministeries, industrieën, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven en de gezondheidszorg. Wij staan dicht bij de lokale samenleving en onze opdrachtgevers en realiseren onze opdrachten met voornamelijk eigen mensen en eigen materieel samen met een vaste schil van vakkundige partners.

Verder kijken dan nu. Vanzelfsprekend.

Dusseldorp ISM is onderdeel van ReintenInfra. ReintenInfra heeft begin 2017 als eerste in de branche (wegenbouw en sloop) De Sustainable Development Goals (SDG's) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen omarmd met uiteindelijk een concrete invulling voor het bedrijf door het aanstellen van de Rentmeester2050 en het installeren van de Werkgroep2050 begin 2018. Sinds 1 mei 2018 is Maurice Beijk bij ons aangesteld als Rentmeester2050. Maurice is door de wol geverfd. Hij ademt duurzaamheid, hij noemt het zelf overigens liever volhoudbaarheid. Het besef is er zeker ook bij hem dat ook voor veel mensen binnen en buiten onze branche duurzaam denken een 'wollig' begrip is. Maurice helpt hen graag een handje om het beleid handen en voeten te geven. Elke actie die bijdraagt aan een schone wereld in 2050 is er één. Binnen ons bedrijf is de Werkgroep2050 actief. De werkgroep initieert de acties in overleg met de directie en beheren de actielijst. Elke actie wordt onder een gerelateerde SDG 'geplakt'. Met praktische acties motiveren en stimuleren wij vervolgens de gehele organisatie om hun steentje bij te dragen. Wij zijn ervan overtuigd iets toe te voegen om het verschil te maken in 2050 en misschien al wel in 2030. Kijkt u verder op de website van onze Rentmeester2050 voor alle ins and outs.

Samengevat

Wij hechten waarde aan professionele samenwerking, maar ook aan een ontspannen samenwerking, waar het soms ook gezellig mag zijn. Doen wat je belooft is bij ons meer dan een slogan, wij hechten veel waarde aan een betrouwbare samenwerking. Met de opdrachtgever, maar natuurlijk ook met elkaar binnen het bedrijf en met onze leveranciers en onderaannemers. Samen staan wij sterk. Alleen kun je immers niets.

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dagelijks werken wij aan een schonere en gezonde leefomgeving, een veilige werkomgeving en een stabiele bedrijfsvoering met oog voor de mensen in de organisatie. Ons beleid is erop gericht een verantwoord evenwicht te hebben en te houden tussen de financiële aspecten (economisch rendement en continuïteit) en sociale en ecologische aspecten (mens en milieu).

Infra | Wegenbouw

De oorsprong van Dusseldorp ligt in de wegenbouw. Onze jarenlange ervaring garandeert u een vakkundig advies en een gedegen uitvoering. Onze aanpak van wegenbouwkundige werken zorgt voor kwaliteit en minimale overlast.

Sloop | Asbestsanering

Dusseldorp behoort tot de grotere en duurzame sloopbedrijven van Nederland. Of het nu gaat om asbestverwijdering, totaal- of renovatiesloop. Maximaal hoogwaardig hergebruik is altijd het vertrekpunt bij de sloopwerken van Dusseldorp.

Milieutechniek

Klanten werken graag met ons om onze professionaliteit en ervaring in het vak. En door de tijd heen hebben we ons vakgebied geperfectioneerd. Zo blijven we bij onze essentie en worden elke dag weer een stukje beter in wat we doen.

Werken bij

Een grote speler in infra, sloop en milieutechniek, dat is Dusseldorp. Enorme stappen heeft Dusseldorp de afgelopen jaren gezet. Heel veel nieuwe collega’s wat voor een mooie verjongingsslag heeft gezorgd. In de infra en milieutechniek, maar zeker ook in onze divisie sloop. Slopen is immers omgekeerd bouwen. Dit vergt creativiteit en liefde voor circulariteit. Door de grootte en diversiteit van de organisatie zijn er tal van ontwikkelingsmogelijkheden. Meer verantwoordelijkheden of juist ontwikkelen in een andere richting? Dat is beide mogelijk bij Dusseldorp  We hebben diverse vestigingen en landelijke werklocaties. Wellicht een plekje bij jou in de buurt?

Alhoewel wij zelfstandig opereren hebben wij het voordeel van groot bedrijf. Als bedrijf binnen de moederorganisatie ReintenInfra kennen wij de voordelen van schaalgrootte, maar koesteren ons ‘eigen’ DNA en ReintenInfra een familiebedrijf is, dat voel je. De lijntjes zijn kort en de connecties zijn informeel. Een prettige werksfeer met waardering en een pleziertje op zijn tijd. Als werknemer bij de dochter ondernemingen heb je de intimiteit van een klein bedrijf, maar de voordelen van een groot bedrijf. Bij ReintenInfra geloven we in de kracht van de mens. Iedereen die wil, krijg bij ons een kans. Door de combinatie van de dochterondernemingen in één overkoepelend bedrijf, zijn er tal van mogelijkheden. Wil je toch een andere richting op dan je voorheen deed of verhuis je naar een andere stad, dan is het ook mogelijk om te veranderen van dochteronderneming.

VITALITEIT
Een vitale medewerker is onze wens, iedereen gezond naar de pensioengerechtigde leeftijd het doel. Dat gaat niet vanzelf. Natuurlijk hebben wij de mogelijkheid van een zit-stawerkplek, maar ook zorgen wij voor lichaamsbeweging binnen onze organisatie. Zo hebben wij diverse sportieve zaterdagen  per jaar, kennismaken met een wellicht voor jou nieuwe sport. Daarnaast hebben wij een fietsplan en een fit plan. Een op maat gemaakt programma met personal training. 

EEN SCHONE WERELD IN 2050
In 2017 heeft ReintenInfra de Sustainable Development Goals (SDG’s) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen omarmd. Hierin mogen wij onszelf een koploper noemen  Zes van de  SDG’s hebben wij centraal gesteld en op basis van deze doelstelling onze route uitgestippeld naar een schone wereld in 2050, maar natuurlijk liever veel eerder.  Inmiddels zijn er vele stappen gezet in duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Toelichting hierover vindt u op Rentmeester2050.nl

ReintenInfra heeft 2050 als stip op de horizon gesteld. Wij moeten zorgvuldig beheren waar volgende generaties de vruchten van gaan plukken, net als een rentmeester dat vroeger deed. Ons programma noemen we daarom Rentmeester2050. Ons beleid is gestoeld op de verwezenlijking van de centrale  thema’s binnen ReintenInfra en binnen de branche. Met als basis, heel belangrijk, omdenken. Zo is de muur van ons pand in Borne opgebouwd uit gebruikte stoeptegels. Niets is immers onmogelijk.

De route naar een schone wereld hebben wij vormgegeven middels drie zogenaamde zuilen; Bewust2050, Vitaal2050 en Schoon2050. Bewust2050 kent onderwerpen als veiligheid, leiderschap en innovaties. Binnen het Vitaal2050 programma, staat de mens bij ReintenInfra centraal, gezondheid in de breedste zin van het woord. Tenslotte Schoon2050, verduurzaming van ons materieelpark en zorgvuldige afbouw van fossiele stoffen. Elk jaar stellen we doelen, maken een routekaart en geven de resultaten weer. Alles voor een schone wereld voor nu en voor later.

Kortom, wat kun je verwachten als je bij Dusseldorp gaat werken? Naast de marktconforme arbeidsvoorwaarden, een collegiale informele werksfeer met focus op vitaliteit en duurzaamheid, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een richting die jij wil. Denk je dat je bij ons past? Dan maken wij graag kennis met jou!

 

In de media

Alle kantoorlocaties

Dusseldorp Infra (Lichtenvoorde)

Lichtenvoorde

Dusseldorp Infra (Almere)

Almere

Dusseldorp Infra (Arnhem)

Arnhem

Dusseldorp Infra (Deventer)

Deventer

Dusseldorp Infra (Borne)

Borne

Dusseldorp Infra (De Meern)

De Meern

Dusseldorp Infra (Doetinchem)

Doetinchem

Dusseldorp Infra (Nijmegen)

Nijmegen

Dusseldorp Infra (Tolbert)

Tolbert

Vacatures

Dusseldorp Infra (Lichtenvoorde)
Dusseldorp Infra (Almere)
Dusseldorp Infra (Deventer)
Dusseldorp Infra (Borne)
Dusseldorp Infra (De Meern)
Dusseldorp Infra (Doetinchem)
Dusseldorp Infra (Nijmegen)
Dusseldorp Infra (Tolbert)
4 Vacatures
Lichtenvoorde
200+ werknemers