Doka Nederland

Over de organisatie

Doka. Meer dan bekisting.

Doka is één van 's werelds toonaangevende bedrijven voor de ontwikkeling, productie en distributie van bekistingstechnologie voor gebruik op alle terreinen van de bouwsector. Wereldwijd bieden wij met meer dan 160 vestigingen in 70 landen, oplossingen aan voor alle bouwtoepassingen: wooncomplexen, wegenbouw, de uitbreiding van de energievoorziening of de bouw van het hoogste gebouw ter wereld.
Voor elk bouwproject en elke uitdaging zijn bekistingssystemen en -componenten beschikbaar. Dit doen wij door onze jarenlange ervaring en deskundigheid te combineren en toe te passen. Op deze manier heeft Doka de reputatie gekregen altijd te denken in mogelijkheden in plaats van denken in termen van obstakels. Hoe groter de eisen en hoe hoger de gebouwen, hoe zekerder je kunt zijn dat Doka Nederland de juiste partner is.

Aandachtig luisteren, zich verplaatsen in de wereld van de klanten, alle aspecten leren begrijpen en verder denken. Het is deze passie om zich niet met de eerste de beste oplossing tevreden te stellen, maar te blijven sleutelen tot een echt pluspunt voor onze klanten is ontstaan. Met name binnen de mondiale concurrentie vormen deze een fundament dat de basis legt voor de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige bekistingsoplossingen. Van de eerste planning tot en met de betrouwbare uitvoering op de bouwplaats: wij helpen onze klanten om nog efficiënter, beter en veiliger te bouwen.

Slechts weinigen associëren het merk Doka met meer dan 150 jaar familiegeschiedenis. Hierbij profiteren onze klanten wereldwijd van de waarden die hieruit gegroeid zijn: betrouwbaarheid, ervaring en wederzijds vertrouwen. Met name binnen de mondiale concurrentie vormen deze een fundament dat de basis legt voor de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige bekistingsoplossingen. Van de eerste planning tot en met de betrouwbare uitvoering op de bouwplaats: wij helpen onze klanten om nog efficiënter, beter en veiliger te bouwen. Houd ons gerust aan ons woord.

Werken bij

Bekwaamheid en ervaring brengen u verder.

Wie zijn beroeps- en persoonlijke ontwikkeling wil bevorderen, een interessante loopbaan wil kiezen en ook internationaal wil meespelen, heeft een werkgever nodig die dit niet alleen mogelijk maakt, maar ook actief stimuleert. Wij bieden deze perspectieven en een zekere toekomst. Wereldwijd.

Veranderen en beginnen

Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Daarom nemen wij veel tijd om onze mensen optimaal op de komende taken voor te bereiden: met gestructureerde inwerkingsschema’s, jobrotatie en interne en externe seminars zoals bijv. de vier weken durende Doka Ingenieur Training.

Doelen stellen

Vaardigheden worden pas echt waardevol, als men ze gericht en doeltreffend kan inzetten. Samen overeengekomen doelen vatten concreet samen wat precies de taken, prestatiecriteria en randvoorwaarden zijn. Dat is een faire zaak, die alle betrokkenen zekerheid biedt over de gewenste oplossingen en resultaten. De basis voor succesvolle ervaringen.

Leerlingen zijn belangrijk voor ons

Wij nemen prestaties heel serieus en waarderen deze ook bij de jongsten in ons team. Bijvoorbeeld met een beloning bij bijzonder goede resultaten. Bovendien gelden leerlingtarieven in de kantine en zijn er fabrieksbussen, excursies, internationale uitwisselingsprogramma’s en niet in het laatst fantastische cursussen in de Umdasch Academy. Er wordt zeer veel gedaan. Waarom? Omdat wij trots willen zijn op onze leerlingen. En opdat zij er trots op zouden zijn tot onze groep te behoren.

Leercontracten bij Doka

Een goede opleiding in het kader van het leerlingstelsel kent bij Doka een lange traditie. ‘Carrière met een vakopleiding’ is bij ons geen loze slogan – dit bewijzen onder andere de talrijke oud-leerlingen die vandaag in ons bedrijf belangrijke functies bekleden als leidinggevenden of specialisten. Met een uniform opleidingsprogramma bevorderen wij niet alleen de vakkenis en methodische competentie, maar ook de persoonlijkheidsontwikkeling van onze toekomstige leidinggevenden.

In de media

Alle kantoorlocaties

Doka Nederland (Oss)

Oss
2 Vacatures
Oss
200+ werknemers