Bouwbedrijf Sebze

Over de organisatie

Uw Partner voor veilig en betrouwbaar “Werk in Uitvoering”!

Bouwbedrijf Sebze B.V. werkt in Nederland, België, Duitsland en Engeland voor professionele opdrachtgevers. Voor deze opdrachtgevers voeren wij (bouw-)projecten uit zonder tussenkomst van andere onderaannemers en bemiddelaars. Dit garandeert de beste uitvoeringskwaliteit, een snelle realisatie en veilig werken tegen de laagste prijs.

Projecten die wij realiseren zijn zeer verschillend, van het aanpassen van betonconstructies van waterzuiveringen tot het inbouwen van vingervoegen en fundaties realiseren voor windmolenparken.

Het doel is om de opdrachtgever zo veel mogelijk te ontzorgen, waardoor Turnkey oplevering niet ongebruikelijk is bij onze projecten. 

De opdrachten die wij aannemen zijn dan ook uitdagend, vernieuwend en divers, waardoor iedere werknemer binnen ons bouwbedrijf telkens blijft leren en samen met ons mee kan groeien naar nog meer projecten waar wij allen veel energie van krijgen.

Werken bij

Bouwbedrijf Sebze B.V. is opgericht door Murat Sebze, die met zijn passie en werklust in de bouw en infra actief wilde zijn met een eigen onderneming. Projecten die uitdagend zijn, energie opleveren en passie vergen, worden aangenomen en overhandigd aan de bouwers van Bouwbedrijf Sebze.

Dit resulteert in een zeer actieve en uitdagende werkomgeving met een enorm teamgevoel onderling. Alle ruimte om zelfstandig te werken en jezelf verder te ontwikkelen is aanwezig en wordt beloond met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Al blijft het belangrijkste: met een hecht team van professionals de ondernemers écht verder helpen.
 
Onze kern: de intrinsieke motivatie om de klant écht verder te helpen met een jong en energiek met als resultaat hard werken aan mooie resultaten. Dit doet iedereen samen, welke rol of functie je ook hebt binnen ons bouwbedrijf. Teamgevoel zorgt voor het beste resultaat!

Alle kantoorlocaties

Bouwbedrijf Sebze B.V. (Nootdorp)

Nootdorp
Nootdorp
11 - 50 werknemers