Dura Vermeer Infra (Zuid-Oost)

Over de organisatie

Dura Vermeer Infra Regio Zuid Oost bedenkt en realiseert dagelijks verbeteringen en noodzakelijke aanpassingen voor de infrastructuur binnen de regio.

We hebben een diversiteit aan projecten in onze business, onder andere civieltechnisch, werken langs het spoor (rail-gerelateerd), wegen en het vervangen of aanleggen van asfalt. We bedenken en creëren, met onze partners, slimme, passende en duurzame oplossingen voor onze klanten om de infrastructuur toekomstbestendig te maken. Met het regiokantoor in Den Bosch zitten we dicht bij onze klanten. En dat vinden we belangrijk.

DIVERSITEIT EN SAAMHORIGHEID

Op dit moment werken er circa 65 medewerkers binnen onze regio. Van jong tot oud, man en vrouw, MBO tot wetenschappelijk opgeleide medewerkers, wij zijn een regio met veel diversiteit. Wat we gemeen hebben? Passie voor het vak en een gevoel van saamhorigheid. Samen werken we keihard aan mooie projecten. Zowel kleine als grotere complexe werken.

Onze inzet is gericht op de vraag en verwachting van onze klanten uit de regio. Samenwerking met de klant staat voorop en steeds vaker in nieuwe contractvormen zoals een bouwteam. Met slimme, duurzame, innovatieve verbeteringen, werken we continu aan oplossingen voor onze klanten, waarin veiligheid altijd voorop staat. Dit start al in de beginfase van een project waarin we zoveel mogelijk innovatieve ideeën op een creatieve wijze in onze tenders en projecten meenemen.

Werken bij

WELKOM BIJ DE FAMILIE

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoelang je succesvol blijft. In ons geval al 167 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken
Je gaat werken in het team van Dura Vermeer Infra Regionale Projecten in regio Zuid Oost. Wij werken voornamelijk aan groot onderhoud, reconstructies en bouw- en woonrijp maken. We hebben een diversiteit aan projecten in onze regio: onder andere civieltechnisch, werken langs het spoor (rail-gerelateerd), reconstructie- groot onderhoud aan wegen en het vervangen of aanleggen van asfalt. Er is in dit team veel ruimte voor initiatief, en als jij ideeën hebt, dan willen we die graag horen! Tevens krijg je van ons de kans om je te ontwikkelen op waar jouw passie ligt. Ons regiokantoor staat in Den Bosch, maar de regio beslaat heel Noord-Brabant en Limburg. Het is een pre als je centraal in de regio woont, aangezien we je op diverse projecten nodig hebben.

Alle kantoorlocaties

Dura Vermeer Infra (Zuid-Oost)

’s-Hertogenbosch

Dura Vermeer Infra (Zuid-Oost, Weert)

Weert
3 Vacatures
’s-Hertogenbosch
51 - 200 werknemers