Ballast Nedam Road Specialties

Over de organisatie

Het DNA van Ballast Nedam Road Specialties

Kennis van weginfrastructuur is het fundament van onze organisatie. Ballast Nedam Road Specialties investeert in zijn mensen. Onze medewerkers zijn het belangrijkste want zij ontsluiten de waarde van ons bedrijf naar de klanten. Het blijvend aandacht houden op samenerking en teamontwikkeling zijn daarbij onze speerpunten. Samen komen we tot slimmere en betere oplossingen. Daarbij is ons kwaliteitsmanagementsysteem erop gericht om constante en blijvende kwaliteit te kunnen garanderen. Daarbij werken we continue aan product- en procesinnovaties om op huidge en toekomstige ontwikkelingen proactief in te kunnen spelen.

Flexibel en ondernemend

Onze kracht schuilt in integraal projectmanagement, aansluitend bij de systematiek van de opdrachtgever. Procesmanagement, risicobeheersing, technisch management, omgevingsmanagement, ketensamenwerking: dat we ook deze specialismen in eigen huis hebben, geeft ons dat streepje voor. We stememn ons werk dus niet alleen technisch op elkaar af, maar ook procesmatig, inclusief een bijbehorend detailontwerp en oplevering. Dat maakt ons een flexibele, ontzorgende projectpartner.

Werken bij

Werken bij Ballast Nedam Road Specialties 

betekent samenwerken met enthousiaste collega's in een open en platte organisatie. We zijn pragmatisch, eerlijk en hebben plezier in ons werk.

Wij zijn ervan overtuigd dat het beste werk begint bij de beste mensen. We investeren in onze medewerkers en bieden iedereen veel ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Bij ons wordt jouw vakmanschap voortdurend uitgedaagd en is genoeg ruimte voor initiatief en groei. Dat vinden we belangrijk. Die groei hoeft niet over de gebaande paden te gaan, maar wordt afgestemd op jouw sterke punten en ambitie. Zo gaan organisatieontwikkeling en jouw ontwikkeling hand in hand.

Ben je benieuwd of jij met jouw kennis, ervaring en ambitie past binnen onze organisatie en of een stap naar Ballast Nedam Road Specialties past binnen jouw ontwikkelpad, neem dan gerust contact met ons op!  

In de media

Alle kantoorlocaties

Ballast Nedam Road Specialities (Leerdam)

Leerdam

Ballast Nedam Road Specialties - regio Noord-West

Aalsmeer

Ballast Nedam Road Specialties - regio Zuid-West

Rotterdam

Ballast Nedam Road Specialties - regio Zuid

Eindhoven
13 Vacatures
Leerdam
51 - 200 werknemers